Video : Tipsbladet
Superliga

Hattrick i weekenden - komet på vej i Silkeborg?

Et spændende talent stikker snuden frem i Silkeborg IF.

Silkeborg IF har formentlig kun Superligaens topscorer Alexander Lind til låns. Hvis alt går vel, skal angriberen sælges for et klækkeligt millionbeløb i fremtiden - det er sådan Silkeborg IF - som alle andre klubber i Superligaen - driver forretningen. 

Af samme årsag skal der også gerne hele tiden være nye talenter på spring i Søhøjlandet, og noget tyder på, at der er en komet på vej.

Notér lige navnet Sebastian Biller Mikkelsen.

Den 17-årige offensivspiller scorede i weekenden hattrick for Silkeborgs U19-mandskab mod AGF, og dermed er Sebastian Biller Mikkelsen ny mand på topscorerlisten i ligaen med 11 kasser i 14 kampe - det er ét mål mere end FC Nordsjællands Sindre Walle Egeli, der i vinterpausen er blevet en fast del af Farum-klubbens førstehold.

I sidste sæson blev Sebastian Biller Mikkelsen nummer tre på topscorerlisten i U17-Ligaen og scorede ligeledes to gange i U19-Ligaen for Silkeborg, så han har været undervejs i noget tid.

Næste skridt for Sebastian Biller Mikkelsen bliver at få debut på førsteholdet, men så langt er han ikke nået endnu. 

Sebastian Biller Mikkelsen minder på papiret lidt om Asbjørn Bøndergaard, der også har scoret mål på samlebånd for Silkeborgs ungdomshold. Nu 18-årige Bøndergaard har dog fået sit gennembrud på Superliga-mandskabet spoleret af skadesproblemer.