• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

HB Køge henter angriber i SønderjyskE

HB Køge henter angriber i SønderjyskE
Foto: SønderjyskE

Jeppe Simonsen skifter til HB Køge på en lejeaftale.

Af Kenneth Jensen

Angriber Jeppe Simonsen fik indhop i sidste sæson, men i den kommende sæson skal SønderjyskE-spilleren have regelmæssig spilletid.

Og derfor har HB Køge med sportsdirektør Per Rud i spidsen slået kløerne i Jeppe Simonsen, som er hentet til på en lejeaftale, der gælder frem til 31. december 2016.

- Jeppe Simonsen har udviklet sig godt det seneste år, hvor han specielt i efteråret spillede flere gode kampe, men på det seneste (i foråret) har der været længere mellem spilletiden, hvorfor det er helt rigtig nu at få det i HB Køge, for at han kan tage næste trin i sin udvikling, udtaler SønderjyskEs sportschef Hans Jørgen Haysen ii en pressemeddelelse.. 

- Jeg skifter, fordi jeg skal udvikle mig og blive bedre på flere punkter det næste halve år. Jeg håber derefter, at jeg kan komme styrket tilbage til SønderjyskE i 2017, og at jeg vil være tættere på en startelver, fortæller Jeppe Simonsen.

Jeppe Simonsen, 21 år, kom til SønderjyskE i 2013 fra Kolding IF. Han er på kontrakt i SønderjyskE frem til sommeren 2018.

I SønderjyskE stod Jeppe Simonsen bag Thomas Dalgaard, Tommy Bechmann og Casper Olesen.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus