2017-02-26 11:01

Nicklas Helenius fortryder, at han skiftede tilbage til AaB, hvor trænerteamet ikke havde tillid til ham.

Nicklas Helenius lavede en lynkarriere i AaB, hvor han hurtigt blev en profil. Herfra gik det stærkt, og han blev solgt til Aston Villa, hvor han blev alvorligt syg af en bakterie. Det førte til en længere periode uden fodbold, som endte med dødsangst og depression.

Han sluttede opholdet i Aston Villa og tog i stedet hjem til de trygge rammer i AaB, inden han blev lejet ud til Paderborn i Tyskland. Da han kom hjem fra Tyskland i sommeren 2016 var det under Lars Søndergaard, som havde Jacob Friis og Poul Erik Andreasen som assistenter, og Nicklas Helenius er en smule bitter over den manglende tillid, som han fik fra trænerne.  

- Ja, det kan man godt sige, men jeg har ikke noget ondt at sige om AaB, det var bare sådan, at det var, og jeg er ikke overrasket over, at trænerteamet dengang blev, som det var. Jeg skulle måske ikke have valgt AaB, da det blev Lars, Jacob Friis og Poul Erik som træner. Allan Kuhn var der, ham kunne jeg rigtig godt med – men jeg skulle måske ikke have valgt det der. Det er så en fejl, jeg har begået. Jeg tror bare ikke, at der var plads til den person, som jeg er, og det var jeg bitter over. For jeg følte, at hvis jeg fik lidt mere tillid, så ville jeg slå igennem. Men jeg kunne godt mærke, at det aldrig kom til at ske, siger Nicklas Helenius til Jyllands-Posten Premium.

Nicklas Helenius er søndag tilbage på Nordjyske Arena for første gang i en anden klubtrøje, når Silkeborg løber på banen klokken 13:00. Til sommer skifter angriberen atter klub, og her står den på OB, hvor han kommer under Kent Nielsens vinger igen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO