Her halter det for Hamrén: Taber bolden for meget

AaB-cheftræner Erik Hamrén kan sagtens udpege, hvor de fejlede i torsdagens nederlag i testkampen mod Viborg.

AaB har nok at se til for tiden. Klubben hænger under nedrykningsstregen, og der er en del, som stadig skal på plads, inden Superligaen starter op igen. Det viste sig efter deres testkamp mod Viborg torsdag.

Her blev det til et nederlag på 1-2, hvor AaB-cheftræner Erik Hamrén sagtens kunne se, hvad der gik skævt. Det fortæller svenskeren i et interview med Nordjyske.

- Vores restforsvar var ikke korrekt placeret ved Viborgs mål i den anden kamp, og de chancer, som Viborg fik i den kamp, var alle efter boldtab fra vores side, siger han og fortsætter med lidt positivt:

- Defensiven fungerede godt i de andre faser, men vi tabte bolden for meget, og det gav Viborg chancer, lyder det fra Erik Hamrén.

Aalborg-klubbens træner peger i den forbindelse på, at det bliver nogle lidt for nemme mål, som de giver væk, og at det bliver for simpelt. Der er derfor noget at arbejde videre med, forklarer Hamrén.

Men han slår dog fast, at det ikke er mange chancer, der bliver tilladt.

Til opgøret måtte AaB undvære Nicklas Helenius, der var småskadet til kampen, som varede 120 minutter og var med to kampe indbygget med en varighed på 60 minutter hver.

Netop Helenius' ankomst betyder også noget for situationen for andre angribere i truppen. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE