• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Stor AaB'er efter Helenius-køb: Hvad kan jeg gøre?

Foto: Getty Images

Anosike Ementa slår desuden fast, at han er ser positivt på det, hvis AaB vil forlænge med ham.

Af Oliver Okstrøm

I AaB har man i forbindelse med kampen mod nedrykning hentet bomberen Nicklas Helenius til klubben. Det kan betyde, at spilletiden for deres unge forward Anosike Ementa bliver begrænset.

Der er dog ingen planer for, at han skal noget andet end at være i AaB i foråret. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Jeg har ikke tænkt på, om jeg skulle noget andet i det her transfervindue. Jeg har haft fokus på fodbold og på, hvad jeg kan gøre for at ændre min situation, så jeg kan komme til at spille noget mere, fortæller den store spiller.

Han peger endvidere på, at han synes, at det er 'super', at Helenius er kommet til klubben med sin rutine, og at der er meget, som han kan lære af den tilbagevendte profil. Ementa er dog klar over, at det er yderligere konkurrence for ham.

Ementa, der har omkring et år tilbage af sin aftale med nordjyderne, vil i stedet gøre sit på træningsbanen, og så vil han se, hvordan rollen på holdet kommer til at blive for ham.

Det er desuden sådan, at hvis AaB skulle have lyst til at forlænge kontrakten med ham, så ville han se positivt på det, fortæller den 202 centimeter høje angriber.

Et AaB-emne ser derudover ud til at være på vej til en klub fra Mellemøsten. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE