Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-keeper før skæbnekampe: Lyngby virker som et såret dyr

Hobros målmand ser positivt på nordjydernes chancer for at sikre sig endnu en sæson i Superligaen.

Kun én af Hobro IK og Lyngby Boldklub spiller også i Superligaen næste sæson. De to mandskaber mødes over to playoff-kampe, hvor den samlede taber skal en tur i NordicBet Ligaen, og i det opgør har nordjyderne gode chancer.

Det siger keeper Jesper Rask til Nordjyske.

Læs også:Peter Sørensen udtager 19-mandstrup til overlevelseskamp

Selvom Lyngby var en positiv overraskelse i efteråret, har de haft svært ved at finde melodien i foråret. De har ikke vundet en kamp siden februar, og de har tabt syv af deres seneste ti kampe. Af den grund ser Jesper Rask positivt på Hobros chancer, selvom de spiller den sidste kamp i Lyngby.

- Det gør mig ikke noget (at slutte på udebane, red.). Kan man holde nullet i den første kamp hjemme, så̊ er man allerede nået rigtig langt. Jeg ved ikke, om vi er favoritter, men jeg synes, vi står godt til Lyngby - især i øjeblikket. Jeg havde nok ikke været helt så̊ overbevist, hvis du havde spurgt mig i efteråret. Men lige nu virker de lidt som et såret dyr, siger Jesper Rask til Nordjyske.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får Ronnie Schwartz lov til at plaffe løs nu?

De to kommende kampe mod Lyngby Boldklub bliver samtidig Jesper Rasks sidste som professionel fodboldspiller. Målmanden indstiller karrieren efter sæsonen.

Det første af de to playoff-opgør spilles mandag klokken 19.00, mens returopgøret spilles næste mandag.

Læs også:Superliga powerranking: FCK kan trøste sig med århusiansk slingren

Læs også:Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub