Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Hollandsk kommentator om Ajax: Flere spillede på 80 procent mod FCM

FC Midtjylland tabte 2-1 hjemme til Ajax tirsdag, men havde muligheder for at vinde opgøret. Ifølge en hollandsk tv-kommentator var det ikke et Ajax-hold, der spilede på fuld damp.

De danske mestre jagter fortsat et point i Champions League-gruppespillet. Tirsdag var det tæt på, men man endte alligevel med at tabe med 1-2 hjemme til hollandske AFC Ajax, der hurtigt kom foran med 2-0 efter to store FCM-fejl.

Selv om Dreyer fik reduceret, og FCM kom havde muligheder efterfølgende, blev det ved 1-2.

Læs også:Mabil: FCM var det bedre end Ajax i første halvleg

Og det er de ganske godt tilfredse med i Holland, hvor man må sande, at AFC Ajax spillede en skidt kamp. Alligevel har holdet nu fire point og ligger godt til andenpladsen i puljen.

- Jeg var i sofaen med min iPad ved hånden, og jeg kunne samtidig også følge lidt med i det amerikanske valg. Jeg tænkte "nå, det er imod Midtjylland." Jeg havde også kampe på Cypern eller Malta, hvor man som spiller bare tænkte, at det kun handler om at komme hjem med flyet med tre point. Så er man egentlig ligeglad, hvordan det ser ud.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Barcelona jagter Højbjergs midtbanemakker

- De kom hurtigt foran med 2-0, og de har haft en masse lort med coronasager. Så tænker man for sig selv: "Godt, lad os tage det roligt." Det var ikke helt tilfældet, for den lille fyr, der også spillede for Heerenveen (Anders Dreyer, red.), sparkede bolden ganske godt ind. Man kan forestille sig, at nogle af dem spillede på 80 procent, siger den tidligere hollandske landsholdsspiller René Van der Gjip til mediet Veronicainside.nl.

Mens FC Midtjylland fortsat er uden point i puljen, har AFC Ajax fire og ligger dermed side om side med Atalanta på andenpladsen. Liverpool topper med ni point.

Næste gang er det FC Midtjyllands tur til at gæste Holland og Amsterdam.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Vejle Boldklub

Læs også:FC Midtjylland-træner om Ajax' corona-kaos: Vi fulgte med

Læs også:FC Midtjylland-anfører om absurd program: Vi træner næsten ikke