Video : Tipsbladet
Superliga

Husker du "Bomber-Bo"?: Glemmer aldrig Brøndby-fansene

I 90'erne scorede Bo Hansen mål på stribe for Brøndby IF, og det gav ham det kælenavn, der stadig hænger ved den dag i dag.

Hvis man har været på Brøndby Stadion i perioden 1994 - 1999, så kan man nok godt huske hyldestsangen til klubbens daværende angriber Bo Hansen, der gik på melodien fra Kim Larsen-sangen "Syd for Køge".

Hvis man først er kommet til verden senere, så har man måske alligevel hørt den fra ældre familiemedlemmer eller andre Brøndby-fans.

Legenden om Bo Hansen er ikke til at tage fejl af, og i Ekstra Bladet kigger "Bomber-Bo" tilbage på tiden i Brøndby. Her afslører han, at han heller ikke har glemt sangen.

Læs også:Maxsø: Disse oplevelser har gjort mig mere robust

- Selvfølgelig kan jeg huske sangen. Den var jo ret simpel, men den hang ved, siger Bo Hansen, der er i dag er 48 år og arbejder ved Midt- og Vestjyllands Politi i fødebyen, Holstebro.

Han har kun gode minder fra sine Brøndby-dage, og husker stadig den specielle stemning, der var mellem fans og spillere.

- Brøndby-fansene har altid formået at skabe en speciel stemning, og det er nok også derfor, at mange tidligere spillere stadig har Brøndby som deres hjerteklub. Det har jeg også, selv om jeg ikke følger specielt meget med i fodbold længere, siger Bo Hansen.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - december

"Bomber-Bo" nåede at vinde tre mesterskaber og en pokaltitel i sine godt fem år i klubben, inden han tog til Bolton i England.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:FC Midtjylland smadrer alle konkurrenter: Skudt totalt i sænk

Læs også:Skyder med skarpt: AGF og Brøndby scorer alt for mange mål