• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michel Wikkelsø Davidsen

Hylder Hedens Ferguson: Glen er enestående

Hylder Hedens Ferguson: Glen er enestående
Illustration

FC Midtjylland-anføreren har aldrig mødt en større fodboldnørd end Glen Riddersholm, der kan blive Hedens Ferguson.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

FC Midtjylland har tunet Glen Riddersholms funtionæraftale, så de to parter har endnu mere sikkerhed på hinanden, og de kan fortsætte et samarbejde i mange år fremover. Ja, faktisk håber Riddersholm selv at blive midtjydernes helt egen pendant til Alex Ferguson.

- Han siger jo selv, at han gerne vil være FC Midtjyllands Ferguson, så det håber jeg også på, at han bliver. Han er meget målrettet og dedikeret, og på det område ser jeg lidt op til ham, siger Kristian Bak til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland-anføreren vil altså også længe fremover være højre hånd for Glen Riddersholm, og der er kun roser fra chefen på banen til chefen uden for kridtstregerne. Og Kristian Bak mener da også, at det er helt på sin plads at stikke Riddersholm en lønforhøjelse.

- Glen er ulv hele vejen igennem. Han kommer fra området og har været ansat i klubben i mange år. Jeg tror ikke, at klubben finder en bedre træner. Det er det helt rigtige at give ham en ny kontrakt, og det har han i den grad fortjent. Hvis ikke på resultaterne så bare på arbejdstimer. Han må være den træner i Danmark, der arbejder allermest. Det er jeg faktisk 100 procent sikker på, siger Kristian Bak.

Det er altså næppe en timeløn af de høje, Riddersholm henter, hvis man skal tro Kristian Bak, for træneren er på fra morgen til aften - og det kan også kaste lidt sene telefonopkald af sig. Dedikationen er ekstrem.

- Der er ingen, der er i tvivl om, at det er Glen, der giver allermest af alle - både af trænerteamet og af spillerne. Han er allermest dedikeret af alle. Der er en ild i ham, som du ikke finder andre steder. Jeg har aldrig mødt nogen, der brænder så meget for sit arbejde, som han gør. Der er han enestående, siger Bak.

Superliga

Mere Superliga

Fokus