I en lind strøm: Brøndby-profil gik på toilettet midt i Horsens-kampen

Brøndbys Jesper Lindstrøm havde så store maveproblemer, at han måtte løbe på toilettet i en VAR-pause søndag aften i kampen mod AC Horsens.

Brøndby vandt søndag aften med 2-1 over AC Horsens på udebane, hvor Jesper Lindstrøm nok engang kom til at spille en afgørende rolle, da han stod bag sit holds anden scoring.

Inden det kom så langt var der dog nogle ting, som skulle på plads for ham. I et interview med Ekstra Bladet åbner Lindstrøm nemlig op for, at han havde problemer med maven i de første 20 minutter af kampen.

Derfor kom det meget belejligt for ham, da Brøndby fik et straffespark, hvor dommerne først skulle igennem en del minutter, inden de havde bestemt sig for, hvorvidt der var en forseelse eller ej.

Og så kom han ellers afsted.

- Jeg kunne ikke komme hurtigt nok på toilettet, så det passede helt perfekt med den lange pause. Det kneb med spillet de første 20 minutter, men jeg blev meget lettere, da jeg kom tilbage og fik også løbet fra en Horsens-mand og scoret et mål, lyder det fra Jesper Lindstrøm.

Endvidere fastslår han, at det er meget irriterende at skulle stå og vente på en afgørelse fra dommerne i så lang tid, da man bliver både kold og frustreret.

Sejren over Horsens betyder desuden, at Brøndby som minimum kommer til at ligge på en delt førsteplads i vinterpausen. De er i øjeblikket tre point foran FC Midtjylland, som spiller mandag mod FC Nordsjælland og kan indhente BIF med en sejr.