Superliga Kenneth Jensen

Igboun skuffet over FCM-løftebrud

Igboun skuffet over FCM-løftebrud
Illustration

Sylvester Igboun blev lovet et skifte til en europæisk klub, men FC Midtjylland er løbet fra sit løfte, mener Sylvester Igboun.

Af Kenneth Jensen

Den 23-årige nigerianer Sylvester Igboun er en af FC Midtjyllands vigtigste spiller. Den teknisk dygtige kant/angriber har vist sig som en værdifuld spiller for Glen Riddersholm og FCM de senere par år, og når FCM kæmper med i toppen af dansk fodbold, er der naturligt interesse fra udenlandske klubber.

Sylvester Igboun skrev for under et år siden en ny kontrakt med "Ulvene", og han blev lovet et skifte væk fra FC Midtjylland, skulle det rigtige tilbud komme, forklarer han. Derfor er Igboun skuffet over FC Midtjylland.

- Jeg har talt med min agent, og der var tilbud på mig, men klubben ville slet ikke lytte, de ville ikke sælge mig. Jeg er skuffet, meget skuffet. Det her sker hvert transfervindue - de vil ikke lade mig gå, selv om jeg har været her længe og er klar til et nyt skridt i min karriere, men klubben blokerer for mig. De havde lovet at sælge mig, hvis der kom et godt tilbud, det havde vi et møde om. Så jeg er skuffet over, at de ikke har holdt deres løfte, siger Sylvester Igboun til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland angriberen fortæller videre, at han har haft tilbud fra mange europæiske ligaer. Tilbud, som han selv var klar til at slå til på.

- Min agent har sagt, at der var tilbud fra Spanien, England, Belgien og Tyskland. Det er nogle gode ligaer, men klubben ville som sagt slet ikke lytte på tilbud, og det er jeg ikke tilfreds med. Jeg er dog under kontrakt, så jeg kan ikke gøre så meget, siger Sylvester Igboun, der lover, at den manglende transfer ikke får indflydelse på spillet på banen:

- Det vigtigste er trods alt, at jeg har muligheden for at spille. Jeg elsker at spille fodbold. Jeg er på kontrakt i FC Midtjylland, og det kommer ikke til at påvirke mit spil på banen. Jeg har heller ingen problemer med enkeltpersoner i klubbens ledelse, jeg er bare skuffet over, at jeg ikke fik lov til at skifte klub, siger Igboun.

"Sly", som han populært kaldes, har scoret to gange for det FC Midtjylland-hold, der fører Superligaen med 15 point efter seks kampe.

Tipsbladet.dk har senere talt med Sylvester Igbouns agent, Søren Barslund, der tilføjer, at der har været meget interesse for den 23-årige spiller, og at der også har været et bud, siden han forlængede kontrakten i fjor. Men et skifte har ikke kunnet lade sig gøre, fordi timinigen og tilbuddets størrelse har forhindret et skifte.