Video : Tipsbladet
Superliga

Isaksen hylder Olsson: Han er som en anfører

Gustav Isaksen ønsker alt det bedste til sin tidligere holdkammerat i FC Midtjylland Kristoffer Olsson, der senest er blevet overflyttet til Hammel Neurocenter, efter at have lagt i respirator i de sidste par uger.

HELSINGØR (Tipsbladet):

Kristoffer Olsson mistede bevidstheden og faldt om i sit eget hjem.

Det skete som følge af flere små blodpropper i hjernen. Den 25-årige svensker har tilbragt de sidste par uger i en respirator, men er nu overflytet til Hammel Neurocenter, hvor hans genoptræning starter. 

En situation, der også har påvirket hans tidligere holdkammerat Gustav Isaksen, der sender de bedste tanker til Kristoffer Olsson, der samtidig får et par rosende ord med på vejen fra deres fælles tid i FC Midtjylland. 

- Det er jo frygteligt. Han er det bedste menneske og den bedste holdkammerat. Han er fantastisk at have i et omklædningsrum, og han smiler altid og er glad. Han kommer ind med højt humør, og han er nærmest som en anfører, så jeg ønsker ham bare alt det bedste. 

Mandag kunne FC Midtjylland meddele, at Kristoffer Olsson desværre endnu ikke har genvundet sine verbale evner, ligesom tilfældet også er det med hans motoriske funktion. 

Kristoffer Olsson står noteret for 124 kampe i FC Midtjylland - en hel del af dem med Gustav Isaksen.