• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Jaap Stam er forundret over FCK-legendes problemer

Foto: Getty Images

Nicolai Jørgensen har haft svært ved at finde en ny klub siden afskeden med FC København, og det overrasker angriberens tidligere cheftræner i Feyenoord.

Af Lars Gram-Hanssen

Som tidligere topscorer i Æresdivisionen og med 39 landskampe på cv'et burde Nicolai Jørgensen ikke mangle bejlere, men faktum er, at den tidligere FC København-stjerne nu snart har været klubløs i halvandet år. 

Og det overrasker Jaap Stam, der tilbage i 2019 var cheftræner for Nicolai Jørgensen, da den danske angriber optrådte for Feyenoord. 

- Ja, det er jeg (overrasket over, red). Forhåbentligt er han skadesfri. Han var ikke altid skadesfri, da jeg arbejdede med ham, men han har stor kvalitet. Så jeg er overrasket over, at en spiller som ham ikke kan finde en klub.

- Jeg ved ikke, om det handler om hans løn. Måske kræver han for mange penge, jeg ved det ikke, fortæller Jaap Stam i et interview med Soccernews, udført i samarbejde med Tipsbladet. 

Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne har Nicolai Jørgensen masser at byde ind med, hvis den tidligere landsholdsangriber er skadesfri.

- Hvis han stadig er fit, og hvis han stadig er villig til at spille på et vist niveau, så burde der være mange klubber, der er villige til at få ham ind på deres hold og give ham muligheden for at spille.

- For jeg synes, at han er en glimrende fyr at arbejde med, og han har også masser af kvalitet. Han kan gøre forskellen for en masse klubber, siger Jaap Stam. 

Efter fem sæsoner i Feyenoord skiftede Nicolai Jørgensen i 2021 til tyrkiske Kasimpasa, hvorefter angriberen i januar 2022 tog tilbage til FC København. Her blev det kun til et halvt år, og siden sommeren 2022 har Nicolai Jørgensen altså stået uden klub. 

Nicolai Jørgensen gav for nyligt et interview til Discovery, hvor den 32-årige angriber gav udtryk for, at han indstiller sin karriere, hvis han ikke finder noget inden næste sommer. Læs mere om det HER.

Du kan se interviewet med Jaap Stam i afspilleren over artiklen.