Video : Tipsbladet
Superliga

Jacob Neestrup giver status på FCK-skader

To FC København-stjerner er tvivlsomme til mandagens brag mod FC Nordsjælland.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): FC København manglede en række spillere, da "løverne" indledte foråret på udebane mod Silkeborg IF i søndags. Det hele gik alligevel for de regerende mestre, der vandt 3-0 i Søhøjlandet, men Jacob Neestrup lagde efterfølgende ikke skjul på, at mandefaldet var et irritationsmoment.

To dage inden opgøret i Silkeborg blev Nicolai Boilesen, Lukas Lerager og Elias Jelert skadet, mens David Khocholava og Theo Sander i forvejen er fraværende de kommende måneder. Birger Meling leder fortsat efter topformen i kølvandet på sin skadespause.

Onsdag har Tipsbladet sammen med øvrige medier talt med Jacob Neestrup, der giver en frisk opdatering på skadessituationen i FC København. Hverken Elias Jelert eller Lukas Lerager deltog i onsdagens træning. 

- Vi må se, hvordan det ser ud mandag. Lige nu er Elias lidt længere end Lukas, men om udfaldet bliver det ene eller det andet er svært at sige på nuværende tidspunkt, lyder det fra Neestrup, der altså melder begge spillere tvivlsomme til mandagens brag mod FC Nordsjælland.

FC København er på andenpladsen i Superligaen med et point op til Brøndby IF, der overtog førstepladsen søndag med en sejr på hjemmebane over FC Midtjylland.

FC Nordsjælland er på fjerdepladsen og gæster altså Parken i den kommende runde.