Video : Tipsbladet
Superliga

Jacob Neestrups hovedbrud: De er tvivlsomme

FC Københavns cheftræner peger på, at flere profiler er tvivlsomme til opgøret mod Silkeborg IF på søndag.

De har haft problemer med skader i denne sæson, og også på søndag er der tvivl om flere i FC København.

Jacob Neestrup gjorde torsdag status forud for opgøret mod Silkeborg IF, der er af utrolig stor betydning for FC København. Og her kunne han fortælle, at der er flere, som han har tvivl om.

Da FCK i søndags gæstede FC Midtjylland, var de forsvarende danske mestre uden David Khocholava, Magnus Mattsson, Theo Sander, Nicolai Boilesen, Birger Meling, Khouma Babacar, Victor Froholdt og Rasmus Falk. 

Samtidig er der altid udfordringer omkring Andreas Cornelius, som spillede opgøret i Herning med akillessene-problemer.

- Vi må se, når vi kommer tættere, hvordan han (Cornelius) har det. Enten spiller han, eller også spiller han ikke. Det kan både være fra start, det kan være som indskifter, og det kan være, at han slet ikke er med, siger Jacob Neestrup efter torsdagens træning.

To vigtige spillere i Magnus Mattsson og Rasmus Falk kan Jacob Neestrup heller ikke sige så meget om på nuværende tidspunkt.

- De er et sted i deres genoptræning, hvor vi forsøger at presse så meget på som muligt for at have dem til rådighed til kampen på søndag eller kampen efter, uden at der bliver taget en chance, som bider os senere hen. Vi må se. De er tvivlsomme, lyder det.

Til gengæld er der godt nyt omkring Birger Meling og Victor Froholdt, der trænede med torsdag.

- Nu skal vi se, hvordan de responderer efter træning her om lidt og i morgen tidlig. Men det så ganske udmærket ud, siger Jacob Neestrup.

FC København ligger aktuelt nummer tre i Superligaen med samme pointantal som FC Nordsjælland på fjerdepladsen.

FC Midtjylland og Brøndby IF ligger seks point foran FCK med syv runder igen.