• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den 35-årige midterforsvarer Jakob Bresemann lægger fodboldstøvlerne på hylden. Lyngby Boldklub blev dermed hans sidste klub.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Jakob Bresemann spillede samtlige kampe for Lyngby i efteråret. Alligevel har den 35-årige forsvarsspiller valgt at stoppe karrieren og give plads til yngre kræfter.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Lyngby. Jeg kom til Lyngby som 30-årig og havde på trods af min høje fodboldalder stadig ambitioner om at udvikle mig som spiller. De ambitioner fik jeg indfriet – og der har hele vejen igennem været noget ekstra at spille for – både oprykninger og at undgå nedrykning. Jeg har nu nået en alder, hvor det er tid til at påbegynde en civil karriere. Der er naturligvis en masse jeg kommer til at savne både på og uden for banen – ikke mindst sammenholdet i spillertruppen. Det er helt sikkert en tid, jeg vil se tilbage på med stor glæde, siger Jakob Bresemann til klubbens hjemmeside.

Bresemann har en HD i finansiering at falde tilbage på, og han er allerede gået på jagt efter et civilt job. Lyngby-manager Niels Frederiksen roser Bresemann for til det sidste at have været et stort aktiv for klubben.

- Der er ingen tvivl om, at Jakob har været et stort aktiv for klubben både på og uden for banen. Vi tager afsked med en lederskikkelse, som i en ung trup har bidraget med erfaring og som har været et naturligt samlingspunkt både på og uden for banen og samtidig fungeret som bindeled til det sportslige ledelse, siger Niels Frederiksen.

Jakob Bresemann kom til Lyngby i 2007. Han har også spillet i Vejle Boldklub, Herfølge, Skjold og Hvidovre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus