• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Jeg ville gerne være blevet i AGF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Målmand har brugt sommeren på at forlade AGF, og selv om han helst var blevet, er han glad for at få chancen for fast spilletid i Esbjerg fB.

Af Kenneth Jensen

21-årig målmand sagde i sommer farvel til AGF, efter han kom op gennem klubbens ungdomssystem.

Og nu fortæller den tidligere målmandstalent Daniel Gadegaard, at han gerne var blevet i AGF. Det gør han til Århus Stiftstidende.

Men da han har nået en alder, hvor spilletid er vigtigt, og klubben samtidig rekrutterede en anden målmand, var det med at takke ja, da der bød sig en mulighed for at komme til Esbjerg fB.

- Jeg ville gerne være blevet i 'GF, og ideelt set havde det været perfekt at stå der, men når jeg så ikke lige kunne, så blev det i Esbjerg. Og når man kigger på byen, klubben og historien er det en kæmpeklub, siger Daniel Gadegaard til Århus Stiftstidende.

Målmanden har stået de sidste par kampe og ser ud til at have vundet jobbet i målet for klubben, der skuffende blot er at vinde i 2. division. Begge kampe er blevet vundet.

Daniel Gadegaards aftale med EfB løber frem til sommeren 2025.

EfB ligger aktuelt nummer fire i 2. division, mens AGF er nummer fem i Superligaen.

Gadegaard spillede en enkelt kamp for AGF's førstehold - det var sidste sæsons sidste kamp, der endte 2-2 hjemme mod FCN.