Jeppe Kjærs dybdeløb fælder Fredericia

Jeppe Kjær blev afgørende for Helsingør, som på to tidlige mål af angriberen vandt 2-1 ude over Fredericia.

Efter to nederlag i træk rejste FC Helsingør sig med en sejr i den næstbedste danske fodboldrække.

FC Helsingør vandt søndag 2-1 ude over FC Fredericia. Begge mandskaber har nu 12 point efter de første 6 spillerunder.

Helsingør er nummer fem, mens Fredericia er nummer seks på grund af en lidt dårligere målscore.

Den tidligere Lyngby-angriber Jeppe Kjær slog til to gange i de første seks minutter for Helsingør.

Efter tre minutter løb Jeppe Kjær i dybden, tog et træk ind i banen og hamrede bolden ind i midten af målet.

Tre minutter senere blev Jeppe sendt af sted efter endnu et af sine karakteristiske dybdeløb.

En lang bold fra Helsingør-målmand Kevin Stuhr Ellegaard blev pludselig farlig, da Jeppe Kjær opfangede den og lobbede den over Fredericias målmand Elias Rafn Olafsson.

Fredericia fik reduceret til 1-2 et minut inde i overtiden ved indskiftede Henry Uzochokwu, men tættere på point kom hjemmeholdet ikke.

I stedet blev Fredericia reduceret til ti spillere.

Fredericias Agon Mucolli sparkede en modspiller ned, og det blev takseret til et direkte rødt kort.

I bunden af rækken vandt Hvidovre før første gang efter nederlag i holdets første fem kampe.

Det blev til en Hvidovre-sejr på 2-1 ude over Vendsyssel FF, som blot har hentet seks point i seks kampe.

Tobias Thomsen scorede begge mål for Hvidovre og vendte dermed 0-1 til en sejr på 2-1.