• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Thomas Pyndt

Jesper Lindstrøm: Derfor er vi altid gode mod FC Nordsjælland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selv om det bliver svært at opfylde ambitionen om en tredjeplads, har Brøndby stadig masser at spille for i sæsonens sidste kampe, og Jesper Lindstrøm tror på flere point mod FC Nordsjælland.

Af Thomas Pyndt

31. spillerunde i Superligaen gik ikke Brøndbys vej. Der var ellers så småt udsigt til tredjepladsen igen og dermed også opfyldelsen af ambitionen for sæsonen, men så tabte Brøndby 2-0 i Aalborg, hvorefter AGF vandt 1-0 hjemme over FC København, og så var hullet op til den sidste europæiske plads igen på hele ni point og nu med kun fem kampe tilbage.

Så det ser svært ud.

- Vi har altid høje ambitioner, så vi håber stadig på, at det kan lade sig gøre, men det bliver svært, og det kræver også, at AGF smider nogle point. Nu vandt de så mod FCK, og det gør det lidt sværere, end vi lige havde håbet på, men ja... Den er svær, men vi skal i hvert fald vinde de sidste kampe og hive så mange point hjem som muligt, siger Brøndby-angriberen Jesper Lindstrøm til tipsbladet.dk.

Så på den måde er der stadig masser at kæmpe for på den københavnske vestegn, hvor det også gælder om at holde torsdagens modstander fra FC Nordsjælland og AaB under sig i tabellen.

Læs også:Brøndby-kaptajn: De havde læst godt på lektien

- Ja, præcis. Selvfølgelig er det vigtigt at gå efter Europa, så længe det er muligt, men det handler også om at tage så mange point med som overhovedet muligt og få så meget selvtillid, så vi er klar til næste sæson. Næste sæson bliver god, for nu har vi fået bygget en god defensiv op og så handler det om at få sat lidt mere på rent offensivt også. Det vil selvfølgelig give noget, siger Jesper Lindstrøm før torsdagens kamp mod FC Nordsjælland, som Brøndby plejer at hente en del point imod.

Sidst man tabte til holdet fra Farum var helt tilbage i juli 2017, da Alexander Zorniger lige havde begyndt sin anden sæson som cheftræner i Brøndby, og Andreas Maxsø tørnede ud for FC Nordsjælland. Den kamp tabte Brøndby med 3-2 i Farum, men siden da har man spillet 10 kampe uden nederlag mod FC Nordsjælland og med syv sejre til følge.

Så selv om Jesper Lindstrøm først rykkede op i Brøndbys førsteholdstrup i sommer, har han også oplevet den gode fornemmelse, som holdet har mod FCN.

- Jeg tror, det handler om, at vi er gode mod de hold, der også gerne vil spille noget fodbold og er lidt offensive i det. Vi har også et godt tag på FCK, for de vil det samme som os. De vil spille fodbold, de vil lave mål, og jeg tror, at det er de hold, som vi spiller bedst imod, for så kan vi spille vores spil.

Læs også:Brøndby-træner forsvarer Schwäbe: I fodbold begås der fejl

- Det er en af grundene til, at vi altid er gode mod Nordsjælland og FCK, fordi der er plads til, at vi kan løbe dybt og der er plads til, at vi kan spille hurtigt, siger den 20-årige Lindstrøm før kampen mod et ganske jævnaldrende Nordsjælland-mandskab uden en karantæneramt Kian Hansen og sandsynligvis også med 22-årige Peter Vindahl på mål.

- Det er altid fedt at spille mod Nordsjælland, for de har ikke et særlig hurtigt forsvar, og de spiller offensiv fodbold, så der er plads i bagrummene, som jeg kan udnytte. Så om de er 30 eller 20 år gør mig ikke så meget. Det handler mere om deres spillestil og deres formation, men selvfølgelig er det et ungt hold, som vi også begynder at have.

- Alderen er ikke vigtig, men selvfølgelig er det da sjovere at spille mod nogen på min alder, for så kender man dem, og man kender deres svagheder, men det er ikke det, der er grunden til, at jeg synes det er sjovt at spille imod dem,” siger Jesper Lindstrøm før torsdagens hjemmekamp.

FC Nordsjælland er tre point efter Brøndby IF før torsdagens kamp.

Læs også:Startopstillinger: AaB og Brøndby med mange ændringer

Læs også:Brøndby snakker ny kontrakt med talent: Det ser fornuftigt ud

Læs også:Optakt: AaB - Brøndby IF

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus