• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Jess Thorup varsler: Har arbejdet på justeringer

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København har arbejdet på nogle justeringer, der skal hjælpe forsvaret, forklarer cheftræneren.

Af Victor Risager

FC København har vundet tre af deres fem kampe i foråret, og undervejs er målene væltet ind - i begge ender vel at mærke. 

Københavnerne har selv scoret hele 13 mål, men de har også indkasseret hele ni scoringer. Senest indkasserede de tre mål mod AGF, og efter den kamp slog cheftræner Jess Thorup fast, at defensiven er et problem for FC København. 

Over for FC Københavns egen hjemmeside forklarer Jess Thorup nu også, at holdet siden har arbejdet på nogle justeringer, som skal hjælpe med at lukke af.

- Vi er meget bevidste om tingenes tilstand, og ikke bange for at italesætte, at vi lukker for mange mål ind. Nu scorer vi heldigvis også mange mål selv, men vi kan ikke forvente at score to-tre mål i hver eneste kamp - og derfor skal vi have rettet op på det forsvarsmæssige hurtigst muligt. Vi skal blive bedre til at forsvare som hold og samtidig have elimineret de personlige fejl.

- Vi har set rigtig stærke ud offensivt med masser af bevægelse, energi og gode relationer spillerne imellem. Det skal vi også have fundet frem rent defensivt. Så spillerne hele tiden er fokuserede og på forkant, så de er klar til at generobre bolden, når vi taber den - eller alternativt at reorganisere sig sammen. Vi har arbejdet på nogle mindre justeringer, så vi forhåbentlig er dækket bedre af end tidligere, hvor vi nogle gange har taget lidt for store chancer rent defensivt, siger Jess Thorup til fck.dk.

Om de justeringer resulterer i en bedre defensiv, får FC København svar på, når de onsdag aften møder Vejle Boldklub i ligaen - en kamp, du kan varme op til med vores optakt, som du finder ved at trykke her

FC København er inden den kamp nummer fire i Superligaen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus