Video : Tipsbladet
Superliga

Joel Kabongo indstiller karrieren som 24-årig

Forsvarsspillerens skadeshelvede er endt i et karrierestop. Det oplyser Randers FC på deres hjemmeside.

Joel Kabongos kamp om at vende tilbage til fodboldbanen stopper her.

En grim knæskade, flere operationer og timers genoptræning har ikke kunnet redde Joel Kabongos karriere, som han er tvunget til at indstille som 24-årig. Det oplyser Randers FC på deres hjemmeside.

- Det er sindssygt hårdt at sige farvel til fodbolden. Jeg er vågnet op hver dag og har håbet på, at det blev bedre, og at jeg ikke skulle gå i seng med smerter. Jeg har virkelig håbet på miraklet, men det er ikke kommet.

- Jeg bliver nødt til at tænke på mit eget helbred, så jeg kan leve et normalt liv sammen med min familie. Derfor har jeg truffet denne hårde beslutning, fortæller Joel Kabongo.

Siden 2019 har den tidligere Brøndby-forsvarsspiller haft problemer med sit højre knæ, men han har hele tiden holdt fast i håbet om en dag at vende tilbage. Det samme havde Randers FC.

- Vi er ærgerlige over, at Joel ikke er lykkedes med at komme ovenpå den skade, som han har haft. Det er selvfølgelig allermest synd for Joel selv, fordi det er barskt i så ung en alder ikke at være i stand til at spille fodbold, siger klubbens sportsdirektør Søren Pedersen.

- Selvfølgelig er det også ærgerligt for os, fordi vi havde håbet på, at vi kunne få ham klar og få glæde af det store potentiale, som han har. Men det er allermest synd for Joel, at hans drømme bliver knust, siger Søren Pedersen, sportslig direktør i Randers FC.

Joel Kabongo står noteret for to kampe for Randers FC. I Brøndby IF nåede han 18 optrædener. Han stopper med øjeblikkelig virkning.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.