Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Jonas Wind om ny FCK-skuffelse: Det er noget lort

Den unge angriber har svært ved at sætte en finger på, hvad der er galt med FC København i øjeblikket.

FC København må vente lidt endnu, før de kan fejre deres første sejr i denne Superliga-sæson.

Det så ellers længe ud til, at de ville hente alle tre point mod Vejle Boldklub søndag aften, men efter to sene mål af oprykkerne endte det i en pointdeling i Nørreskoven - noget, der ærgrer FC Københavns Jonas Wind.

- Det er mega skuffende og ringe og irriterende, at vi ikke kan holde en føring. Vi er foran 2-0. Så det er noget lort, siger Jonas Wind til TV3+ og tilføjer:

Læs også:Bedst og værst: Raphael Dwamena snød FCK for sejren til sidst

- Vi rammer ikke vores topniveau. Det gør vi ikke, men sådan en 2-0-sejr skal vi formå at holde, selvom vi ikke rammer vores bedste.

Den unge angriber har samtidig svært ved at sætte en finger på, hvad der er galt med FC København i øjeblikket.

- Det er svært at sige lige nu, men de små marginaler går ikke vores vej lige nu. De laver et drømmemål til sidst, og nu er det anden gang i træk at vi lukker mål ind i overtiden (mod Brøndby, red.), så det skal vi arbejde på, siger han.

Læs også:Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller

FC København får en ny chance for at hente deres første sejr i denne Superliga-sæson i næste weekend, hvor de møder FC Nordsjælland på hjemmebane.

Til gengæld har FC København allerede vundet to kampe i Europa League-kvalifikationen i denne sæson. Senest vandt de 3-0 over Piast Gliwice i torsdags, hvor Jonas Wind også kom på tavlen. 

Læs også:Bedst og værst: Brøndby-talent med klassemål i sejr