• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Journalist: FCK er interesseret i Valencia-kant

Foto: Getty Images

Interessen fra FC København er reel, når det kommer til kantspilleren fra Valencia, skriver dansk journalist.

Af Jacob Quvang

FC København har af spanske medier været sat i forbindelse med Valencia-kanten Alex Blanco, og den interesse er god nok. 

Det skriver B.T's fodboldredaktør Michel Wikkelsø Davidsen på sin egen Twitter-profil.

Interessen fra københavnerne er reel, men det er ikke mere end det. FCK vil have en kantspiller til januar, efter man aldrig formåede at erstatte Mohamed Daramy i sommer, men det er ikke sikkert, at Alex Blanco kommer til allerede der. Derfor har FCK også andre kandidater på listen.

Faktisk ønsker de nuværende toere i Superligaen først at hente spanieren til sommer, når hans kontrakt løber ud. Dermed vil han være gratis. Skulle han komme til i januar, vil det være fordi, at Valencia giver afkald på ham allerede nu uden at få en krone for ham bare for at komme af med ham. 

23-årige Alex Blanco har en fortid i FC Barcelonas ungdomsafdeling, mens han også har optrådt hos Alaves og Real Zaragoza i korte perioder. 

I alt har han spillet 18 kampe for Valencia og scoret en enkelt gang. I denne sæson har han dog slet ikke fået spilleminutter, hvorfor man godt kan forestille sig, at klubben allerede siger farvel til ham til januar.