Roma brændte straffe i smal Juventus-sejr

Uden at imponere fortsatte Juventus sin gode stime ved at slå Roma med 1-0 på hjemmebane.

Juventus er på vej mod bedre tider efter en tung start på sæsonen.

Det er i hvert fald den resultatmæssige konklusion, efter at holdet søndag aften slog Roma med 1-0 på hjemmebane.

Massimiliano Allegris tropper rullede sig dog ikke ligefrem ud spillemæssigt, og Roma havde flere gode bud på en scoring i opgøret, men Juventus holdt stand og sikrede sig sin fjerde ligasejr i træk.

Juventus er nummer syv med 14 point efter sejren, mens Roma har 15 point på femtepladsen i Serie A.

Uden at imponere spillemæssigt gik Juventus til pause med en 1-0-føring, som angriberen Moise Kean noget tilfældigt skaffede efter 16 minutters spil.

Venstrebacken Mattia De Sciglio slog et indlæg i feltet, hvor midtbanespilleren Rodrigo Bentancur nåede højest og headede bolden ind på Keans hoved, hvorfra bolden sprang i nettet til 1-0.

Juventus-keeper Wojciech Szczesny begik og reddede et straffespark fra den franske midtbanespiller Jordan Veretout kort før pausen, og på den måde fastholdt hjemmeholdet sin spinkle føring.

Roma havde et par nærgående forsøg og en forgæves straffeappel i en ellers meget jævn anden halvleg, der ikke rykkede ved resultatet.

Serie A føres fortsat af Napoli, som har maksimale 24 point efter otte kampe, efter at holdet søndag slog Torino med 1-0 på hjemmebane.

Offensivstjernen Lorenzo Insigne tillod sig at brænde et straffespark i første halvleg, men efter pausen pandede den nigerianske angriber Victor Osimhen en 1-0-sejr hjem.

Den 21-årige tidligere Lyngby-spiller Marcus Warming blev i det opgør skiftet ind til det sidste minut plus tillægstid og fik dermed officiel debut for Torino.