Video : Tipsbladet
Superliga

Kæmpe kovending om Rezan Corlus fremtid

Lyngby BK har højst uventet valgt at forlænge samarbejdet med Rezan Corlu.

Alt har peget i retning af, at Rezan Corlus tid i Lyngby BK lakkede mod enden, men nu har sagen taget en højst overraskende drejning. 

'De Kongeblå' har nemlig valgt at forlænge samarbejdet med danskeren frem til næste sommer. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, 

-  Vi stod egentlig ved en skillevej med Rezan, men en dum og uheldig skade skal ikke være vores fælles punktum. Vi har valgt at forlænge et år i en svær tid, så han kan have fokus på sin genoptræning samt comeback til sommer. Vi støtter Rezan hele vejen igennem det her forløb, og vi vil gøre alt for, at han står klar til at spille sin chance i kongeblåt til sommer, siger fodboldchef Nicas Kjeldsen.

I vinters forhandlede Lyngby ellers om et salg af Corlu til tyrkiske Konyaspor, men handlen røg i vasken, da den 26-årige midtbanemand blev skadet under en træningskamp. 

- Jeg er utrolig glad for den kærlighed som klubben viser til mig ved at give mig den her kontrakt i en ellers svær tid. Kontrakten giver mig ro, og jeg glæder mig virkelig meget til at jeg kan få lov til at vise mig frem for Magne og resten af trænerteamet, fortæller Rezan Corlu på Lyngbys hjemmeside. 

Corlus kontrakt løber nu frem til sommeren 2025. 

Den tidligere Brøndby-spiller er noteret for 111 kampe for Lyngby BK.