• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kæmpetalent på vej til Brøndby i 2016

Kæmpetalent på vej til Brøndby i 2016
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby IF kan få tilgang af det sydafrikanske stortalent Liam Jordan i 2016.

Af Ole Hoffskov

En stærk transfer kan være på vej i Brøndby IF.

Tipsbladet.dk kunne i april fortælle, at de blå-gule havde et godt øje til den sydafrikanske teenager Liam Jordan, og klubbens daværende sportsdirektør, Per Rud, bekræftede, at offensivspilleren var på blokken. Nu meldes han på vej til Brøndby i 2016.

Læs også: Brøndby jagter sydafrikansk kæmpetalent

17-årige Liam Jordan tørner til dagligt ud for Bidwest Wits i Sydafrika, hvor Lebogang Phiri også tidligere har slået sine folder, men han forventes at forlade klubben næste år, når han fylder 18. Og Brøndby er favorit til Liam Jordan.

- Wits teenager, Liam Jordan, kan være på vej til Europa næste år, når han fylder 18. Han kan ikke forlade Sydafrika før. Brøndby er favorit, skriver Joe Crann, der er journalist på Soccer Laduma, på sin Twitter-profil.

Og hvem er på Liam Jordan? Det er et af de helt store talenter i verden netop nu. Tidligere på året offentliggjorde The Guardian en liste over de 50 største talenter i verden født i 1998, og Liam Jordan var med på listen. Dermed er han ifølge den anerkendte engelske avis en af de helt store stjerner in spe. Det bakkes kun op af, at Manchester United også har et godt øje til Liam Jordan.

Liam Jordan debuterede tilbage i februar for det sydafrikanske U17-landshold og debuterede allerede som 16-årig for Bidvest Wits i den bedste sydafrikanske række. Han kan desuden bryste sig af at være den yngste spiller i historien til at få en professionel kontrakt i den sydafrikanske Premier League. Brøndby fik øjnene op for Liam Jordan, da han scorede to mål mod de blå-gule i en U19-kamp.

Efterfølgende var han med Brøndby til en ungdomsturnering i Holland. Nu vender han muligvis snart tilbage til den københavnske Vestegn.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: AGF - FC Nordsjælland

AGF kan sikre sig fjerdepladsen med en sejr over FC Nordsjælland, der omvendt kan bringe spænding tilbage i dysten om...

Mere Superliga

Fokus