• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kaldes en god spiller af sportschefen: Skal Daniel Høegh hjem til OB til sommer?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarsspiller Daniel Høegh fra Heerenveen har spillet meget lidt i denne sæson, og aftalen løber ud til sommer. Michael Hemmingsen svarede mandag på spørgsmålet, om stopperen er interessant for OB.

Af Kenneth Jensen

Han er født i Odense og har fået sin opvækst i OB, så det ligger til, at Daniel Høegh til sommer kan være et emne for fynboerne.

Den nu 29-årige centrale forsvarsspiller har kontraktudløb i Heerenveen til sommer, og en forlængelse ligger bestemt ikke i kortene, efter det er blevet til meget få minutter for stopperen, der har en enkelt A-landskamp på cv'et.

Læs også:Avis: Dansker forlader Heerenveen

Sportschef Michael Hemmingsen blev mandag i en omgang spørgsmål-svar med OB-fansene spurgt til, om Høegh kan være interessant for OB, når transfervinduet åbner til sommer.

- Daniel har været en stor del af OB gennem hele karrieren. Jeg ved ikke lige, hvordan hans situation er - selvfølgelig har jeg fulgt med i situationen i Heerenveen - men det er ikke sådan, at jeg har gjort mig tanker om hvordan og hvorledes.

Læs også:Udlandsdansker foran kontraktudløb: Er jeg tvunget til at blive?

- Det er ikke noget, der er taget stilling til. Som det ser ud lige nu, har vi fået spillere ind som Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik og Alexander Juel, så på den position er vi godt dækket ind. Men Daniel er en god spiller, siger Michael Hemmingsen.

OB solgte Daniel Høegh i 2015 til schweiziske FC Basel, og i 2017 skiftede han på en fri transfer til Heerenveen. Her mistede han sin plads på førsteholdet, og til sommer skal han så beslutte, om karrieren skal fortsætte i udlandet, eller om han og familien vil hjem tl Danmark.

Ingen af OB's centrale forsvarsspillere har udløb til sommer, så det kan være, at der kun åbner sig en plads til Høegh, hvis OB sælger en spiller. For eksempel Jeppe Tverskov, der har været en god mand for OB gennem en del år nu.

Læs også:Danskere på vippen i hollandsk klub: Direktøren giver opdatering

Læs også:19-årig udlandsdansker skal udlejes: Jeg er åben for det hele

Læs også:Rød-hvid udrensning: Yderligere to danskere kan forlade Heerenveen