• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Vil leje FC Midtjylland-spiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland har en bred trup, og det vil bulgarsk mandskab udnytte.

Af Ole Hoffskov

De danske vicemestre har sagt farvel til flere profiler denne sommer, og flere ventes at forlade klubben før transferdeadline 1. september.

Én af de spillere, der kan være på vej væk, er bulgarske Bozhidar Kraev.

Den 24-årige offensivspiller var i sidste sæson udlejet til Famalicao i Portugal, men er nu tilbage på den jyske hede, hvor han dog ikke umiddelbart har udsigt til spilletid. I sæsonens første to kampe har han slet ikke været med i Bo Henriksens kamptrup.

Derfor er der muligheder for et skifte væk fra Danmark, og ifølge det bulgarske medie Match Telegraph har Kraev en mulighed for at vende hjem til Bulgarien.

Hovedstadsklubben Levski Sofia er på udkig efter spillere til offensiven, skriver mediet, og her er Bozhidar Kraev en af de spillere, man gerne vil have fingrene i. Det store spørgsmål er dog, om Kraev føler, at det er for tidligt at vende hjem til den forholdsvis uefne bulgarske liga, selv om Levski Sofia er hans barndomsklub. 

Bozhidar Kraev har et år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland, og det bulgarske medie fortæller, at Levski Sofia er interesseret i at leje offensivspilleren, som de solgte til FCM i 2017. På Levski Sofia-mandskabet huserer i øvrigt Bozhidar Kraevs lillebror, Andrian Kraev.

Kraev er noteret for 53 kampe og seks mål for FC Midtjylland - han har spillet 23 landskampe og lavet tre mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020