• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kees Luijckx bænket i SønderjyskE: Kigger efter en ny klub

Kees Luijckx gider ikke sidde på bænken i SønderjyskE, og han har derfor følerne ude i forhold til en ny klub.

Af Ole Hoffskov

Kees Luijckx har været vant til at spille i al den tid, han har været i SønderjyskE, og det er efterhånden fire år. Den virkelighed ser der dog ud til at være blevet lavet om på.

Da SønderjyskE vandt 2-1 over Randers FC i Superliga-premieren, sad hollænderen på bænken, mens Patrick Banggaard og Stefan Gartenmann dannede stopperduo, og sådan bliver det nok også søndag mod AaB. Og på næste søndag. Og på næste søndag.

Det er en bitter pille at sluge for 33-årige Luijckx, der er klar til at tage konsekvensen.

- Jeg kender mine kvaliteter og ved, at jeg burde spille. Jeg ved ikke hvorfor, men træneren synes, de andre er bedre, siger Kees Luijckx til JydskeVestkysten og tilføjer:

- Situationen er ikke afklaret for mig. Jeg kigger mig omkring, og klubber kigger på mig. De er også klar over min situation. Måske bliver jeg. Måske forlader jeg klubben. Det kommer an på mange ting. Min familie, min løn, hvad der sker her, det kommer an på de andre klubber. Jeg ville elske at have en stor rolle i SønderjyskE, men det er ikke sandsynligt.

Til lokalavisen forklarer cheftræner Glen Riddersholm, at Patrick Banggaard og Stefan Gartenmann lige nu giver den bedste balance på holdet, men at han stadig tror på Kees Luijckx. Fra sportschef Hans Jørgen Haysen er meldingen, at det ikke er planen, at hollænderen skal sælges.

Kees Luijckx' aftale med SønderjyskE udløber efter denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.