• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kenneth Emil Petersen ny anfører i OB

Kenneth Emil Petersen ny anfører i OB
Foto: OB/Morten Wamsler

Kenneth Emil Petersen afløser Hallgrimur Jonasson som anfører i OB.

Af Ole Hoffskov

Hallgrimur Jonasson er torsdag skiftet til Lyngby Boldklub, og det betyder, at OB har været nødsaget til at udpege en ny kaptajn, da islændingen bar anførerbindet hele sidste sæson. Det valg har cheftræner Kent Nielsen nu truffet.

Valget er faldet på Kenneth Emil Petersen, der denne sommer er kommet til klubben fra AaB, og han præsterer dermed at blive anfører, før han overhovedet har spillet en officiel kamp for fynboerne.

Læs også: OB sælger Hallgrimur Jonasson til Lyngby

- Det er vigtigt for mig, at vores anfører har overblik, rutine og kan samle truppen omkring sig. Kenneth Emil Petersen er vores mest rutinerede spiller, og det er kun naturligt, at han skal være en spiller, som resten af truppen skal kunne læne sig op ad både på og udenfor banen. Jeg kender ham fra vores fælles fortid i både Horsens og AaB, og Kenneth Emil har med årene udviklet sig til at være en meget moden og ansvarsbevidst spiller, som samtidig kan smitte resten af holdet med sin store vindermentalitet og viljefaste attitude, siger OB’s cheftræner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kenneth Emil Petersen – med anførerbindet om armen – debuterer i morgen for OB, når holdet møder Silkeborg IF i Superliga-premieren.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Esbjerg fB

Kan Lyngby holde fast i top 6-drømmene? Og kan Esbjerg bevæge sig væk fra bund 2 for første gang siden tredje runde?

Mere Superliga

Fokus