Foto: Getty Images
Superliga

Kent Nielsen: Hvis nogen kan vende det, er det FCK

Der er stor respekt for FC København i Silkeborg-lejren før returkampen i Pokalturneringen.

Silkeborg tog sig en 2-0-sejr på udebane over FC København i den første af to pokal-kvartfinaler i onsdags. Lørdag venter returopgøret, og på trods af den fine føring, så bemærker SIF-cheftræner Kent Nielsen, at det er en hård modstander, de skal møde.

Det fortæller han om i et interview på Silkeborg IF's hjemmeside.

- Vi har brugt os selv i en gunstig situation, men at man har bragt sig i en gunstig situation, så er det ikke ensbetydende med, at missioner lykkes. Men altså, det er da klart at foretrække i forhold til alle mulige andre resultater, siger han og fortsætter:.

- Men vi ved også med FCK, at hvis der er nogen, der kan vende det, så er det dem. Og hvem de stiller med og ikke stiller med, det er hip som hap. De har rigtig mange kvalitetsspillere, så vi ved godt, at vi skal op på minimum samme niveau, som vi var i onsdags, men det glæder vi os til, og det tror vi også på, at vi kan. Men vi ved også at vi kommer til at slide for det, lyder det fra Kent Nielsen.

Til kampen må SIF undvære skadede Søren Tengstedt og Tobias Salquist.

Nu venter der en kamp på kunstgræsset i Silkeborg, men her vil der ikke være den store forskel på, hvordan det var på naturgræsset i Parken.

- Vi fik nogle af de kombinationer og den måde, vi gerne vil spille på, kunne vi også sagtens spille inde på Parkens plæne, så der er ikke noget dér. Det er ikke sådan, at vi tænker, at det kommer til at gå af sig selv, fordi vi er på hjemmebane. Vi anerkender stadig FCK's store styrke og ved også, at de skal bringe det bedste frem i os. Men hvis de også gør det, så får de svært ved at spille her, fortæller SIF-cheftræneren.

Når det kommer til underlag, så har både FC København og Silkeborg scoret meget lavt på spillernes vurderinger af banerne i Superligaen. Læs mere om det her.