Superliga Ole Hoffskov

Kent Nielsen nægter: Alt for upopulært

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg IF bør holde med FC Midtjylland i pokalfinalen, men Kent Nielsen har svært ved at få sig selv til det.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland og OB tørner torsdag sammen i pokalfinalen, og der er ingen tvivl om, at Silkeborg IF bør heppe på FCM. Det kan Kent Nielsen dog ikke få sig selv til.

Det fastslår Silkeborg-træneren over for Ekstra Bladet.

Hvis FC Midtjylland slår OB, sikrer det Silkeborg IF en plads i playoff-runden til Europa League, hvilket betyder, at Superligaens bronzevinder blot er to kampe fra deltagelse i den næstfineste af de tre klubturneringer. Kikser Silkeborg her, er holdet garanteret en plads i Conference League-gruppespillet og dermed en masse millioner på kontoen.

Napper OB pokaltitlen, tager fynboerne pladsen i Europa League-playoff, mens Silkeborg IF må nøjes med at indtræde i anden kvalifikationsrunde til Conference League.

Har man sympati for Silkeborg IF, bør man altså helt nøgternt set holde med arvefjenderne fra FC Midtjylland, men Kent Nielsen har svært ved at få sig selv til det.

- Jeg kommer ikke til at sidde med en FCM-kasket torsdag. Det tror jeg vil være meget upopulært i Silkeborg. Jeg holder ikke med FCM, men jeg vil ikke ærgre mig vildt, hvis de vinder pokalen, siger Silkeborg-træneren til Ekstra Bladet.

Pokalfinalen fløjtes i gang torsdag klokken 15.00 på Brøndby Stadion.