Foto: Getty Images
Superliga

Kostede Brøndby 20 mio: Skal ud for enhver pris nu

Både Gammelby og Børkeeiet ligner spillere, som har vil få et tilbudsklistermærke sat på panden, når transfervinduet åbner i januar.

Brøndby hentede tilbage i sommeren 2018 Jens Martin Gammelby i Silkeborg, og året efter kom Tobias Børkeeiet til klubben fra Stabæk. Samlet set kostede de omkring 20 millioner korner, at hente.

Fælles for dem begge er, at det aldrig er blevet til den helt store optur for dem, og det er nu blevet tid til, at Brøndby vil have dem ud af truppen. Det fortæller transfer-journalisten Steffen Gronemann i B.T.-podcasten Transfervinduet.

Her peger han på, at prisen slet ikke behøver at komme op i nærheden af, hvad Brøndby selv købte de to dyre herre for.

- Nu er de nærmest ligeglade med hvor stort et tab, de kommer til at betyde. Det er jo dyre drenge begge to, som hver kostede 10 millioner kroner, siger Steffen Gronemann og fortsætter:

- De er begyndt at lade det sive ude fra Brøndby, at hvis man er interesseret i de to gutter, så kan man få dem - og man behøver nok ikke betale 10 millioner kroner for at få dem, lyder det fra ham.

Mens Gammelby har været lejet ud tidligere, så har Børkeeiet været plaget af skader, og da han i denne sæson blev prøvet af i midterforsvaret for mestrene, blev det aldrig en succes for nordmanden.

I Brøndby er der dog også muligheder for store salg. Læs mere om det her.