Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Kovending i FCM: Skriver alligevel ny kontrakt

Foto: FC Midtjylland

Af to omgange har David Ousted lagt handskerne på hylden, men nu har han altså skrevet under på en ny kontrakt med FC Midtjylland.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

David Ousted var egentlig gået på pension, da FC Midtjylland hentede ham i januar, og han kaldte også pokalsejren for det perfekte punktum for karrieren.

Derfor var planen, at han skulle retur til Canada med familien ved sommerens kontraktudløb, men nu har han altså valgt at sætte sin underskrift på en ny aftale for resten af året, skriver FC Midtjylland på deres hjemmeside.

– Det har jeg sagt ja til, og jeg vil meget gerne komme tilbage for at hjælpe både Elias, de andre unge målmænd og klubben med at komme godt fra start. Jeg har været sindssygt glad for det seneste halve år i Midtjylland, så det betyder meget for mig at kunne betale tilbage ved at hjælpe holdet og målmandsteamet i gang med den nye sæson, siger Ousted.

Det er fortsat planen, at David Ousted og familien skal tilbage til Canada, som de boede i fra 2013 til 2018, men de sidste detaljer er ikke faldet på plads endnu, hvilket åbnede for at blive et halvt år mere i FC Midtjylland.

- David har gennem foråret været en stærk skikkelse omkring målmandsteamet og i omklædningsrummet, hvor han har bidraget med sin store rutine. Derudover har han vist masser af kvalitet på banen, og det så vi jo senest i pokalfinalen, hvor han blev den store helt, siger Svend Graversen om aftalen.

Med Jonas Lössls afgang til Brentford og skaden til Elias Olafsson vogtede David Ousted buret fast for vicemestrene.

Den 37-årige keeper spillede 17 kampe for FC Midtjylland i løbet af foråret. Fra og med fredag træner han sammen med holdet igen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.