Video : Tipsbladet
Superliga

Laudrup slår fast: Jeg vil ikke afskrive FCK!

FCK har spændt ben for dem selv ved kun at have tjent ét point ind på de seneste tre kampe, men man må aldrig afskrive løverne i en mesterskabskamp, lyder det fra Brian Laudrup.

FCK har ikke lignet sig selv i foråret.

De seneste tre kampe er resulteret i blot et enkelt point, der faldt takket være et mål dybt inde i overtiden mod FC Midtjylland fra Kevin Diks fra 11-meterpletten. 

De forsvarende danske mestre ligger derfor placeret på en tredjeplads seks point bag de evige rivaler fra Brøndby på førstepladsen, men alligevel vil Brian Laudrup bestemt ikke afskrive FC København, der også var hans forhåndsfavorit inden sæsonen. 

- Man skal passe på. Vi havde jo fra starten af sagt, hvilket hold vi troede, der kunne gå hele vejen, så jeg vil ikke afskrive FCK overhovedet! Jeg holder fast ved dem, lyder det fra Laudrup til Viaplay. 

I toppen af rækken ligger Brøndby og FC Midtjylland side om side med samme antal point, og netop de to hold brager ind i hinanden søndag aften klokken 18:00. 

FCK fører i øjeblikket med 2-0 mod Silkeborg, og kan de holde den føring, puster de altså også de to førerhold i nakken. En sejr, der potentielt set ville sende københavnerne kun tre point bag Brøndby og FC Midtjylland inden netop de to hold tørner sammen senere på aftenen.