• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga RITZAU

Lider med OB-stjerne: Han er meget påvirket

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bashkim Kadrii har ikke scoret siden premieren mod FC Midtjylland. Det går angriberen på, siger cheftræneren.

Af RITZAU

OB led søndag eftermiddag et 1-2-nederlag til Randers FC, men det var ikke kampens eneste skuffelse for fynboerne. Angriberen Bashkim Kadrii måtte nemlig endnu engang gå målløs fra banen.

Kadrii har ikke scoret i 3F Superligaen siden premiererunden, hvor OB slog FC Midtjylland med 2-1.

OB-cheftræner Andreas Alm kan godt mærke, at det har påvirket angriberen.

- Han er angriber, og han vil hele tiden score, så selvfølgelig bliver han påvirket af det. Det er helt naturligt, det ville være meget mærkeligt, hvis han ikke blev påvirket.

Alm tilføjer, at Bashkim Kadrii er en meget emotionel spiller både på godt og ondt.

- Han var meget frustreret efter kampen mod Vejle, hvor han ikke kom på tavlen, selvom vi vandt 6-0, så det tog jeg selvfølgelig en snak med ham om.

- Bashkim er også en type, der bliver meget frustreret, når vi taber som hold, men vi må ikke glemme, at han ikke spiller alene på banen. Han er en del af et hold.

Andreas Alm understreger dog, at angriberen bidrager med meget andet end mål. Derfor er han fortsat på holdet, selvom der i fankredse har været kritik af angriberen.

- Han arbejder stenhårdt, og så lægger han jo også op til mål engang imellem. Derudover har han en kæmpe passion for OB, og det er også derfor, at han kom tilbage til klubben.

- Desuden er jeg også nødt til at sige, at det er min beslutning, om han skal spille. Han har ikke længere snor end andre, men det handler også om taktik. Vi er selvfølgelig nødt til at vurdere, hvem der passer bedst mod vores modstander.

Bashkim Kadrii blev skiftet ud undervejs i 2. halvleg, selvom OB skulle jagte et mål. Den disposition forklarer cheftræneren med, at der er stor konkurrence.

- Vi har meget stor konkurrence i klubben, men vældig mange gange har jeg valgt Bashkim Kadrii fra start, fordi jeg føler, at vi har bedst mulighed for at vinde med ham i startopstillingen, siger Andreas Alm.

/ritzau/