• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ligner en færdig mand i OB til sommer

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarsspiller ser ud til at forlade OB efter denne sæson.

Af Ole Hoffskov

Oliver Lund spiller næppe i OB i næste sæson. Det fastslår fynboernes sportschef Michael Hemmingsen, som også er vikarierende cheftræner, over for Sport Fyn.

Den 30-årige forsvarsspiller har kontraktudløb 30. juni, og lige nu ligger det ikke i kortene, at han underskriver en ny aftale med den fynske Superliga-klub.

Oliver Lund er startet inde i 14 af 23 Superliga-kampe i denne sæson, så der har været brug for ham, men nu lakker samarbejdet mod enden.

- Vi har talt løbende med Oliver, og som det ser ud nu, så forlænger vi ikke med ham. Sådan ligger det nu. Der er selvfølgelig nogle måneder tilbage af hans kontrakt, så man ved aldrig, siger Michael Hemmingsen til Sport Fyn og holder dermed en lille dør på klem.

Oliver Lund har repræsenteret OB i to omgange, og han har samlet spillet 109 kampe i den stribede trøje. I denne sæson har han skiftevis spillet på de to backs, men han kan også benytttes i det centrale forsvar.

Mens OB gør klar til at tage afsked med Oliver Lund, er der en anden, klubben bestemt ikke ønsker at give slip på - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus