Foto: Getty Images
Superliga

Lindstrøm har planen klar: Sådan skal Brøndby klare FCM i foråret

Jesper Lindstrøm sigter efter et stort forår med Brøndby.

Brøndby ligger side om side med FC Midtjylland i toppen af Superligaen med 27 point hver. Derfor er der langt op til et interessant halvår, hvor resten af grundspillet først skal afsluttes, inden slutspillet kommer i gang.

Til den tid har Brøndbys Jesper 'Jobbe' Lindstrøm et klart billede af, hvordan det kan blive for den københavnske vestegnsklub. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

- Vi tror mere og mere på tingene, men der venter en forårssæson med mange kampe, så der er langt hjem. Vi skal ud og vise, at vi stadig kan følge med, men det har vi en tro og et håb på, at vi kan, siger han og fortsætter:

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

- Alle taler om, at FC Midtjylland er det bedste hold, men vi viste i den første time mod dem på hjemmebane, at vi sagtens kan være med. Vi burde have vundet den kamp, og hvis vi spiller på den måde mod topholdene og kører sejrene hjem mod bundholdene, ser det spændende ud, lyder det fra Lindstrøm.

Jesper Lindstrøm er derfor heller ikke i tvivl om, hvad der skal gøres bedre, hvis det skal blive rigtig spændende for Brøndby i løbet af foråret.

- Vi lukker nogle dumme mål ind til sidst i nogle kampe, og kan vi stoppe det og stadig score i den anden ende, så kan det blive sjovt, men der er som sagt mange kampe igen, og når vi rammer slutspillet, bliver det kun topkampe. Det giver i sig selv nogle store udfordringer i hver runde, fortæller 'Jobbe'.

Læs også:Fanget i USA: Det var surrealistisk

Selv blev han kåret til Efterårets Profil, og han har da også en klar plan for, hvad han skal nu for at ramme samme niveau i løbet af foråret.

- Jeg skal slappe af, det er også vigtigt som fodboldspiller. Det bliver nogle dage uden det store, og så skal jeg til at holde mig i gang med det program, vi har fået. Så glæder jeg mig til, at vi skal i gang med sæsonen igen og forhåbentlig komme tilbage med samme niveau. Jeg vil også gerne selv gerne vise, at jeg kan spille en god sæson i stedet for kun en god halvsæson, fortæller Lindstrøm.

I den første del af sæsonen er det desuden blevet til otte mål og fem assister fra Brøndby-talentet.

Læs også:Medie: Sampdoria kræver stort beløb for Damsgaard

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Foretrækker Dele Alli frem for Christian Eriksen

Læs også:AGF er over Brøndby: Her er Tipsbladets Superliga-powerranking