• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lucas Andersen: Derfor har jeg fået ny agent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lucas Andersen har skiftet agent fra svenske Anders Wallsten til den tidligere danske landsholdsspiller Mikkel Beck. AaB-kaptajnen forklarer her hvorfor.

Af Ole Hoffskov

AaB's største profil Lucas Andersen er endelig tilbage fra en lang skadespause, og dermed kan han atter vise sig frem for det nordjyske publikum.

Og for potentielle købere.

AaB-anføreren har aldrig lagt skjul på, at han på et tidspunkt gerne vil til udlandet igen, og der er sket noget ganske interessant i Lucas Andersens bagland. Offensivspilleren har nemlig skiftet agent fra svenskeren Anders Wallsten til den tidligere danske landsholdsspiller Mikkel Beck.

- Det er lidt som en ny start, og så følte jeg, at der også var tid til noget nyt der. Og så var der bare et godt klik i de samtaler, jeg havde med ham. Han virker som en fed person, og hans handler taler jo for sig selv. Han arbejder med en dynamik, der passer godt til mig og det sted, jeg er i min karriere lige nu, siger Lucas Andersen til Tipsbladet.

Læs også:AaB er ikke færdige med at handle: Arbejder på spillere begge veje

Foruden Lucas Andersen repræsenterer Mikkel Beck også spillere som Lucas Digne, Simon Kjær og Mikkel Duelund, og han er især kendt for at have et godt netværk i Frankrig.

Det betyder dog ikke, at Lucas Andersen er på vej med første flyver til Frankrig.

- Næh, jeg må vise, hvad jeg kan gennem mine præstationer, og hvis jeg gør det, er jeg sikker på, at han nok skal gøre sit arbejde også. Det er lidt kedeligt, men jeg tager en dag ad gangen og sørger for, at jeg bliver frisk, at jeg ikke løber ind i flere problemer og så selvfølgelig præsterer, når jeg står der i weekenden, siger han og tilføjer:

- Hvis jeg gør det, så er jeg også sikker på, at der nok skal komme et eller andet, og der føler jeg, at han passer utrolig godt på min person og på mig som spiller. Han arbejder i mange af de lande, som har min interesse, og hvis man ser på de handler, han har lavet, så...

Læs også:FCK-koryfæ om Jan Bech Andersen: Opfører sig som en 14-årig knægt

Du kan læse hele interviewet med Lucas Andersen i Tipsbladet, som er på gaden i morgen, fredag. I Tipsbladet får du også et stort interview med AaB's sportschef Inge André Olsen, fokus på Gareth Bales skifte tilbage til Tottenham, en stille fodboldsnak med Michael Noer. Og meget, meget mere. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet om fredagen.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:Avis: Premier League-klubber har set nærmere på Lyngby-talent

Læs også:Medie: FC Midtjylland jagter ny angriber - Schwartz på vej væk

Læs også:Talentfuld AaB-stopper om transferrygter: Det påvirker mig ikke

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus