• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lucas Jensen er færdig i OB

Lucas Jensen er færdig i OB

Kantspilleren har fået ophævet sin aftale med OB.

Af Kenneth Jensen

21-årige Lucas Jensen har fået ophævet sin aftale med fynske OB.

I 2014 kom Lucas Jensen fra Viborg FF til Odense Boldklub, og han nåede 26 kampe for OB. Gennembruddet kom dog aldrig, og med Kent Nielsens indkøb af blandt andet Mathias Thrane, er Lucas Jensen kommet i overskud.

- Vi har været glade for at have Lucas i truppen. Han er en professionel og dedikeret fodboldspiller, der altid yder sit bedste, og ikke er bleg for nye udfordringer. Lucas har udviklet sig rigtig godt i sin tid hos os, men der er stadig et stykke vej til den mængde spilletid, han har brug for.  Derfor er vi blevet enige om, at det er mest fornuftigt, at han kan finde en ny klub med udsigt til mere spilletid, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Kantspilleren er nu på udkig efter en ny arbejdsgiver.

- I forhold til mine mål og ambitioner har jeg ikke fået den spilletid, jeg havde håbet på. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, og jeg har brug for at komme ud og få noget fast spilletid. Jeg føler helt klart, at jeg har udviklet mig en masse i OB, og at jeg er blevet en bedre fodboldspiller, siger han.

Han kigger nu efter en klub, hvor han kan komme nærmere spilletid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.