• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lukas Hradecky har stadig Viaplay: Følger Esbjerg og Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lukas Hradecky følger stadig Esbjerg fB og Brøndby IF nøje. Bundesliga-målmanden har af samme årsag beholdt sin Viaplay-konto.

Af Ole Hoffskov

Lukas Hradecky har stor succes i Bundesligaen for Bayer Leverkusen, og han er fast mand på det finske landshold, der har kvalificeret sig til EM næste sommer. Der er mange spændende ting at se frem til for den 30-årige målmand.

Og det gør han, men af og til tænker Lukas Hradecky også tilbage i tiden, og så popper der en masse minder fra dansk fodbold op.

I 2009 hentede Esbjerg fB ham til Danmark, og efter fire år på vestkysten tog han videre til Brøndby IF, inden turen gik til Tyskland og Eintracht Frankfurt i 2015.

Her fem år senere har han stadig en Viaplay-konto, så han kan følge med i, hvordan det går hans to tidligere klbubber.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - juni

- Det har jeg faktisk. Og jeg kigger rimelig ofte på superliga.dk, for der er højdepunkter. Jeg er taknemmelig for de klubber, jeg har været i, siger Lukas Hradecky til Tipsbladet.

Målmanden har ondt af Esbjerg fB, der som bekendt må en tur ned i NordicBet Ligaen efter nederlaget mod Hobro IK i søndags. Nedrykningen falder blot et år efter, at vestjyderne vandt bronze.

- Det er en svær tid for Esbjerg, men de har før bevist, at de kan komme tilbage. Det er jeg ikke i tvivl om, at de kan komme. Jeg håber, at de kan beholde de gode spillere, så de kan rykke op igen. Byen Esbjerg fortjener en klub i ligaen. Der er også Lars Winde, som har haft stor betydning for min karriere, og for ham håber jeg, de er i ligaen igen næste år, siger Lukas Hradecky.

Han har ikke længere de store personlige relationer i Brøndby IF.

Læs også:Kudus, Evander eller Daramy: Superligaens største salg denne sommer

- Det ironiske er, at jeg har fire landsholdskolleger fra Finland i Esbjerg, men der er ingen i Brøndby, jeg har spillet med. Det beviser bare, hvor hurtigt tingene kan gå i fodbold. Men selvfølgelig er der stadig en sammenhæng med klubben, så jeg følger Brøndbys kampe alligevel, siger målmanden.

Du kan læse et stort interview med Lukas Hradecky i Tipsbladet, som er på gaden i morgen, fredag. Derudover kan du blandt andet læse en masse om Liverpools engelske mesterskab og en reportage fra onsdagens pokalfinale.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Pokalboss: Tag ved lære - ellers kan vi ikke se fodbold på stadion

Læs også:Ajax henter tidligere FCK'er til trænerstaben

Læs også:Superliga-spørgsmål: Matchbold til FC Midtjylland?

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus