Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-boss: Gudjohnsen skal slå transferrekorden

Der sker virkelig noget for Andri Gudjohnsen nu, fortæller Lyngby-direktør Andreas Byder.

Lyngbys islandske angriber Andri Gudjohnsen har i den seneste tid været igennem en spøjs situation. Han er først blevet hentet til Lyngby på en permanent aftale, som først træder i kraft til sommer.

Der er dog en mulighed for, at han inden når at blive solgt, hvor belgiske Gent ifølge Tipsbladets oplysninger har budt på angriberen. I et interview på Viaplay, som kan ses i toppen af artiklen, fortæller Lyngby-direktør Andreas Byder, at der er noget i gang. 

- I de sidste par uger og sidste måned der har det intensiveret, og der sker virkelig noget nu, så det er vi glade for, og det var også det, vi lovede Andri, at du kommer til en klub, og vi lover dig, at den der, der er en mulighed, så får du lov til at gå videre, siger han og fortsætter:

- Ligesom vi siger til alle vores andre spillere. Og kommer den nu, så er det fantastisk. Kommer den først til vinter, så er det også okay, lyder det fra Andreas Byder.

Desuden kan der være et historisk stort salg på vej for Lyngby. Det er i hvert fald målet, og der er blevet sat en rejse på spil for klubbens sportschef Nicas Kjeldsen, hvis det lykkes for dem.

- Jeg har sagt til Nicas, at der er en rejse til hele familien til Rhodos, hvis vi slår transferrekorden. Den må I så ind og google, fordi den har vi diskuteret lidt på vej herover. Vi skal selvfølgelig slå Lyngbys transferrekord. Måske også med længder, men vi skal i hvert fald slå den, smiler Byder.

I øjeblikket står det mellem Maurits Kjærgaard, der ifølge Transfermarkt røg til Salzburg for omkring 20 millioner kroner og Carsten Fredgaard, der skiftede til Sunderland i 1999 for 16 millioner kroner. Her mener Byder, at inflationen siden dengang skal regnes med.

Andri Gudjohnsen fører topscorerlisten i Superligaen indtil videre med 13 mål indtil videre.