• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lyngby forlænger med veteran: Dåbsattesten snyder lidt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lasse Fosgaard fortsætter i Lyngby Boldklub i endnu en sæson. Parterne har netop forlænget aftalen.

Af Anders Dehn

Kontrakten udløb formelt for en uge siden, men nu har Lasse Fosgaard og Lyngby Boldklub skrevet en ny af slagsen. Dermed har parterne også papir på hinanden i den kommende sæson.

Lyngby fortæller på klubbens hjemmeside, at 33-årige Fosgaard tager sin niende sæson i kongeblåt med, og det er sportschef Birger Jørgensen godt tilfreds med.

Læs også:Lyngby-talent er ombejlet: Vi har lagt en karriereplan

- "Fos" har også i denne sæson vist, at han er vigtig for holdet og kan bidrage, især når det brænder på. Han har enorm betydning for omklædningsrummet, for fansene og klubben i det hele taget.

- Han er en fantastisk ambassadør for vores projekt, og vi synes vel egentlig også at dåbsattesten snyder lidt. Så vi er glade for, at Fosgaard tager et år mere hos os, siger han.

Lasse Fosgaard kom til Lyngby fra Brønshøj Boldklub 2012 og har siden spillet 235 kampe for klubben. Også han er glad for, at han nu får mulighed for at lægge yderligere alen til den statistik.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Lyngby betyder meget for mig, og jeg elsker at være i klubben og sætter stor pris på den opbakning, jeg har fået gennem alle otte år, især fra fansene. Jeg vil give min højre arm for, at vi når vores målsætninger i Superligaen endnu engang, og jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage på træningsbanen på tirsdag

Lyngby begynder rigtig nok træningen frem mod næste sæson på tirsdag. Første testkamp følger allerede fire dage senere mod HIK, og første turneringskamp er den 13. september mod AaB.

Læs også:Klublegende meget tæt på at forlænge med Lyngby

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus