Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-keeper om Hoseth-exit: Lidt chokerende

David Jensen vil ikke lægge skjul på, at Magne Hoseths hurtige afskedigelse kom som en overraskelse i starten, men Lyngby-målmanden afviser samtidig, at trænerfyringen spillede nogen rolle i søndagens overraskende kollaps mod Hvidovre IF.

LYNGBY (Tipsbladet): Blot 50 dage fik Magne Hoseth som cheftræner for Lyngby Boldklub, før Superliga-klubben valgte at afskedige nordmanden. 

Den beslutning kom bag på mange, og i Lyngby Boldklub erkender holdets målmand, David Jensen, også gerne, at Hoseths lynexit var en stor overraskelse. 

- Det var jo lidt chokerende i starten. Det vil jeg da gerne sige. Men der er nu engang taget en beslutning, og det er ledelsens beslutning. Vi må se fremad nu, siger David Jensen til Tipsbladet efter mandagens træning. 

Lyngby-direktør Andreas Byder har overfor Viaplay beskrevet Magne Hoseth som 'ekstremt introvert', mens Lyngby Boldklub i pressemeddelelsen pegede på, at man fik indikationer på 'manglende tydelighed' fra Magne Hoseth. Overfor Tipsbladet slår David Jensen dog fast, at han står tilbage med et godt indtryk af den norske cheftræner. 

- For at være helt ærlig havde jeg faktisk et meget godt forhold til ham. Jeg synes, at han var fin på og udenfor banen. Og ja, han var ny. Han skulle udfylde nogle store sko, kan man sige, i forhold til den gamle træner (Freyr Alexandersson, red.). Så det er klart, at der også var et pres på ham. Men det er der jo på os alle. Jeg havde ikke noget problem med ham, siger David Jensen, der også har ondt af Hoseth. 

Vi bliver måske lidt rystede efter det første mål. Men det skal jo ikke være nogen undskyldning. For vi kan jo godt indkassere et mål, hvor vi stadig er foran med 2-1. Jeg kan simpelthen ikke give dig grunden til, hvorfor det sker.

David Jensen
Målmand, Lyngby Boldklub

- Selvfølgelig har jeg ondt af manden. Det vil jeg da gerne sige. På den private del. Det er klart.

Rystede efter reducering
Den 31-årige målmand kom i januar til Lyngby fra Istanbulspor, og efter tiden i tyrkisk fodbold er en hurtig trænerfyring ikke noget, der kan ryste David Jensen. 

- Jeg må indrømme, at det ikke har påvirket mig det helt store. Som du siger er jeg vant til en hverdag, hvor det næsten kunne ske hver uge. Jeg havde også en sæson med to-tre cheftrænere. Så det er ikke uvant for mig. Det er selvfølgelig uheldigt, at det sker. Man ser det ikke komme. Men nej, det ryster mig ikke. Vi må se fremad nu, og mere har vi ikke at sige til det, siger David Jensen. 

Efter en 2-0-føring ved pausen tabte Lyngby søndag med 4-2 til Hvidovre, og her dagen derpå har David Jensen svært ved at forklare, hvorfor det gik galt efter pausen. 

- Jeg kan ikke give dig den konkrete årsag. Vi kommer rigtigt stærkt ud til kampen. Vi bliver måske lidt rystede efter det første mål. Men det skal jo ikke være nogen undskyldning. For vi kan jo godt indkassere et mål, hvor vi stadig er foran med 2-1. Jeg kan simpelthen ikke give dig grunden til, hvorfor det sker. Det er svært at sige. Sådan er fodbold en gang imellem, siger David Jensen. 

Lyngby-målmanden tror dog ikke, at de hektiske dage med Hoseths fyring spillede ind på kollapset i anden halvleg mod Hvidovre. 

- Nej. Og det er mit helt ærlige svar. Det tror jeg bestemt ikke. Vi har holdt fokus, både på og udenfor banen. Vi har kendt den opgave, vi skulle ind til, lyder det afslutningsvist fra David Jensen. 

Lyngby Boldklub spiller igen på søndag, hvor der venter en udekamp mod FC København. 'De Kongeblå' har i skrivende stund ét point ned til nedrykningsstregen.