• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lyngby sender Mayron George til FC Midtjylland: Han har et stort potentiale

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De nåede kun lige at købe Mayron George fri af Randers FC, inden Lyngby Boldklub solgte ham videre igen.

Af Anders Dehn

Lyngby Boldklub havde ikke engang meldt det offentligt ud, at klubben havde købt Mayron George fri af Randers FC, før den solgte angriberen videre. Til sommer skifter George til FC Midtjylland.

Costaricaneren havde fået vekslet sin lejeaftale med Lyngby til en permanent én af slagsen, og det gør altså, at det er Lyngby, der nu, må man formode, scorer en fin transfersum på angriberen.

Læs også: Officielt: Mayron George skifter til FC Midtjylland

Mayron George har scoret syv mål i 18 kampe for de kongeblå, og han får pæne ord med på vejen af sin nuværende cheftræner.

- Mayron har været et godt bekendtskab for os, og navnlig i efteråret bidrog han med vigtige mål for os. Han er en dygtig angriber med et stort potentiale og et højt niveau, som vi også har været med til at vise frem i tiden her. Det gør også, at Mayron er blevet interessant for FC Midtjylland, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke, når den tid kommer, siger Thomas Nørgaard til klubbens hjemmeside.

- Indtil da har både vi og Mayron dog fuldt fokus på nutiden, og det er, at han skal slutte ordentligt af hos os og bidrage til, at vi igennem de kommende slutspilskampe sikrer os endnu en sæson i Alka Superligaen.

Det ligner en svær opgave for George og co., der synes sikre på et ende i playoffkampe for at undgå nedrykning. Holdet har ti point op til redning, inden slutspillet begynder i næste weekend.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.