Lyngby-sportschef: Her kan Gylfi på debut
Foto: Getty Images
Superliga

Lyngby-sportschef: Her kan Gylfi på debut

Lyngby kommer til at skåne Gylfi Sigurdsson i den første tid.

Lyngby har i slutningen af det netop overståede transfervindue hentet islændingen Gylfi Sigurdsson ind. Det er en spiller, som har en stor karriere bag sig - men det er også en herre, der ikke har spillet i omegnen af to år.

Derfor er det heller ikke lige om hjørnet med hans debut. Det fortæller Lyngby-sportschef Nicas Kjeldsen om i et interview med Discovery+.

- Nu har vi haft ham hernede i 10 dage cirka i et testforløb. Vi har været positivt overraskede. Han spiller ikke i morgen eller på søndag. Så hurtigt går det ikke, smiler han og fortsætter:

- Der er jo kæmpe risiko i det, når man begynder at træne og kommer der tilbagefald. Men umiddelbart ser det lovende ud. En bænkplads om en måned, lyder prognosen på fra Nicas Kjeldsen.

Om præcis en måned skal Lyngby møde OB.

Han slår desuden fast, at det har været afgørende for dem, at de har kunne bruge godt med tid på at undersøge den islandske legende.

- Det her "10 dages lægetjek" har været vigtigt for at se, hvad vi får. Vi ved godt, at vi ikke kan se alt, men vi har været så grundige, som vi kan. Det er klart, at hvis vi skulle vente fire månder på, at han kunne spille kamp, så havde det ikke givet mening. Det tror vi ikke, at vi skal.

I videoen øverst i artiklen kommer han også ind på, hvordan de kunne få en spiller som Marc Muniesa til klubben.

Når det kommer til Gylfi Sigurdsson, så har han en tidligere holdkammerat i form af Jonas Lössl i Superligaen. De to spillede sammen i Premier League-klubben Everton, og her fik den nuværende FCM-keeper et fremragende indtryk af offensivspilleren. Læs mere om det her.