• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lyngbys islandske legende: Det kan jeg se på stats

Foto: Getty Images

Alfred Finnbogason jubler også over, at han er tilbage på det islandske landshold igen.

Af Oliver Okstrøm

I Lyngby har de en af islandsk fodbolds største ikoner i klubben i form af angriberen Alfred Finnbogason, som senest har været med sit land i den netop overståede landsholdspause.

Her blev det til to pladser i startopstillingen mod Venezuela og Albanien, og han peger i et interview på Lyngbys hjemmeside, at det nu begynder at gå i den rigtige retning med formen.

- Jeg startede begge kampe for Island, og nu har jeg spillet fire kampe fra start i streg. Min krop er ved at være helt tilbage i kampform, hvilket jeg kan se på statistikkerne efter kampene, siger han og fortsætter:

- Jeg bliver mere og mere fit, og forhåbentlig kan jeg nå på 100 procent i de kommende kampe, så jeg kan nå at vise mit topniveau frem til jul, lyder det fra Finnbogason.

Det blev desuden til en sejr over Venezuela på 1-0 og dernæst 1-1 mod albanerne. Dog uden at han selv fik scoret, men han glæder sig over, at han nu igen er med på landsholdet efter en lang pause.

- Det var rigtig fedt at være tilbage med Island, som jeg ikke har været en del af i to år. Der har været et generationsskifte, hvor mange af de ældre spillere, ikke er der mere. Denne gang var vi fire erfarne spillere blandet med alle de unge stortalenter, så det var en rigtig god oplevelse at være en del af det nye hold, som vi er ved at bygge, forklarer islændingen.

Dernæst peger han åp, at det nok ikke var så spændende at se kampen mod Venezuela, og at det uafgjorte opgør mod Albanien føltes som en sejr, da de selv fik en tidlig udvisning i kampen.

Søndag skal Lyngby møde Brøndby. Læs mere om den kamp her.