• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Mads Hermansens mirakel går verden rundt

Foto: Anders Kjaerbye/Getty Images

Mads Hermansens tre mirakelredninger har de seneste dage bredt sig som ringe i vandet i det meste af verden.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mads Hermansen var i særklasse i grundspillets sidste spillerunde, hvor Brøndby IF gæstede FC Nordsjælland.

Egenhændigt holdte han Brøndby IF i nærheden af point, inden man til allersidst måtte indkassere til 1-2. På grund af uafgjort i Silkeborg sikrede Brøndby IF sig billetten til top seks, og så kunne Mads Hermansen lade sig hylde bagefter.

Viaplays kommentatorer var blæst bagover, mens assistenttræner, Martin Retov, også var svært imponeret af keeperen, som netop er blevet udtaget til det danske landshold for første gang.

Særligt var det Mads Hermansens tredobbelte redning ved stillingen 1-1, som blæste fodbolddanmark omkuld. Først reddede han Nuamahs straffespark, inden han pillede pynten af Wahid Faghir i to omgange.

I Danmark væltede roserne ned over Mads Hermansens i dagene efter hans magtdemonstration. Og nu begynder hans imponerende tredobbelte redning også at sprede sig til resten af verden.

Blandt mange andre steder har han fået spalteplads i argentinske, paraguayanske, spanske, belgiske, engelske og italienske medier, som formentlig også har sikret ham et ekstra kryds hos et utal af scouts og agenter.

Brøndby-keeperen er et af klubbens største salgsemner, hvorfor det er svært at forestille sig, at man kan holde fast på ham meget længere. Der var allerede rygter fremme i januar, og fortsætter han sit nuværende niveau, så bliver de rygter kun endnu flere som transfervinduet nærmer sig.

Mads Hermansen, 22 år, var en del af Brøndbys Masterclass, inden han i 2021 overtog tjansen i buret, da man sagde farvel til Marvin Schwäbe. Brøndby-keeperen er på kontrakt frem til sommeren 2025.

I afspilleren ovenfor kan du se Mads Hermansens vilde trippel-redning.