• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Mange afvisninger: Ikke kun bud på James Gomez

Foto: Getty Images

Der er bare blevet sagt nej og nej og atter nej fra AC Horsens' side i transfervinduet.

Af Oliver Okstrøm

Når et transfervindue åbner, så kan formålet med det være, at man gerne vil ud og finde forstærkninger. Sådan har det dog ikke været i AC Horsens, hvor man i stedet har kæmpet for at undgå at sælge.

Det har de haft held med, da det kun trupspillere som Agust Hlynsson og Lirim Qamili, der har forladt dem. Der er dog ingen tvivl om, at der godt kunne være blevet solgt profiler, fortæller klubbens sportschef Niels Erik Søndergård i et interview med Horsens Folkeblad.

- Der har været forespørgsler på flere af vores spillere, og det er ikke kun James Gomez, det handler om, men vi har sagt nej, inden noget er blevet konkret, siger han og fortsætter:

- Der har altså heller ikke været tale om indledende forhandlinger eller noget, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

Det er også noget, som de tidligt meldte ud til både spillere og deres agenter, at prioriteten var ikke at miste nogen profiler. Derfor glæder Søndergård sig da også over, hvordan de er kommet ud af transfervinduet.

Han peger eksempelvis på, at de godt kunne have tyndet ud i deres profiler og købe en andet, som kunne være et større navn. Men i stedet har man altså valgt at fokusere på kontinuiteten, som er det, der skal bringe dem i mål.

Selvom man har sagt nej og nej, så er der dog alligevel planer om at få de unge spillere Tobias Stagaard og Anders Hoff udlejet snarest.

På ind-siden er de desuden blevet forstærket af Samuel Brolin til målmandsposten, mens Alagie Saine og Jacob Buus ligeledes er kommet til. Læs mere om sidstnævnte her.