• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Marcussen tror på sejr over Hobro: Vi har prøvet det før

Foto: Getty Images

Lyngbys Gustav Marcussen er glad for, at han sammen med holdet onsdag aften fik vist noget vilje i opgøret mod Sønderjyske. Nu venter to altafgørende opgør om overlevelse mod Hobro.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby fik onsdag aften 1-1 mod Sønderjyske i sidste runde af gruppespillet i nedrykningsspillet. Det havde ikke den store betydning for deres placering, men for Lyngby betød det en del mentalt efter en hård periode.

Det fortæller Lyngbys Gustav Marcussen i et interview med TV3 Sport.

- Specielt i anden halvleg synes jeg, at det udtryk, som vi gerne vil have, kommer frem i os. Viljen til at jage og gøre alt, hvad man kan for at vinde. Det blev så ikke til en sejr, men jeg synes, at det lå og lurede. 

Han peger endvidere på, at han synes, at det var en fed kamp at få spillet inden de to afgørende playoff-kampe mod Hobro om overlevelse i Superligaen. Derfor mener han også, at der er grund til at tro på, at de kan klare skærene i de kampe.

- Selvfølgelig er det altid nogle specielle kampe, de her drabelige, men vi skal se om vi ikke kan tage lidt af det mod med, som vi viste i dag. Og så har vi prøvet det før (med playoff-kampe red.). Jeg glæder mig til kampene, og jeg tror på, at vi kan klare den.

Første kamp mellem Lyngby og Hobro spilles på mandag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020